FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja
FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja
FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja

FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja

FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja

Lukolliset ovet ehkäisevät tehokkaasti polttoöljyvarkauksia ja ilkivaltaista käyttöä. 100% valuma-allas, soveltuu myös pohjavesialueille.
Ylihärmästä
4 275,00 €
Tuotekoodi
150003
Saatavuus
Varastossa
ALV

24%

Valuma-altaallinen.
Suojaa säänvaihteluilta.
Lukittava ja turvallinen.

FARMEX Cover™ 40 polttoöljysäiliön suoja

Lukolliset ovat ehkäisevät tehokkaasti polttoöljyvarkauksia ja ilkivaltaista käyttöä. 100% valuma-allas, soveltuu myös pohjavesialueille.

 

FARMEX Cover™ on suunniteltu polttoöljyn turvalliseen varastointiin pohjavesialueilla. Se täyttää 100% valuma-allas vaatimuksen ja ehkäiseen polttoöljyvarkauksia. FARMEX Cover™soveltuu jo käytössä olevan säiliön suojaksi tai uutena hankittavaan FARMEX® säiliöön.  

 

FARMEX Cover™ on kaksiosainen. Sen alaosa on 100% valuma-allas ja yläosa lukollisilla ovilla varustettu suoja. Säiliön sisällä on siisti työkaluseinä mm. rasvaprässiä, sammutinta yms. tarvikkeita varten.  

 

Polttoöljysäiliö nostetaan alaosan valuma-altaan sisään ja kiinnitetään pohjaan. Tämän jälkeen yläosa nostetaan paikalleen ja osat kiinnitetään toisiinsa sisäpuolelta pulteilla. Säiliö on suojassa ja käyttövalmiina. Säiliötä käytetään päätyovien kautta ja täytetään toisen päädyn ovien kautta.   

 

FARMEX Cover™ on siisti ja tyylikäs kokonaisuus. Lukolliset ovet vähentävät säiliön ilkivaltaista käyttöä ja ehkäisevät polttoöljyvarkauksia. Ovissa ilmanvaihtoreiät. Pohjavesialueille 100% valuma-allas, saat vanhan polttoöjysäiliön täyttämään ympäristömääräykset nopeasti. Valuma-altaassa pohjaproppu. Polttoöljy- ja säiliö ovat suojassa säänvaihteluilta. Säiliöön kertyy vähemmän kondessivettä ja säiliön käyttöikä pidentyy. Säiliön käyttö ja täyttö on siistä joka sääolosuhteissa. 

 

Mitat:

  • Pituus 345 cm
  • Leveys 145 cm
  • Korkeus 202 cm
  • Soveltuu halkaisijaltaan 125 cm säiliöille. 

 

Huom! Tuotteen leveys mitattu ilman sinisiä palkkeja. 

 

Ainevahvuudet:

  • Alaosan valuma-allas 4 mm
  • Yläosa ja ovet 1,5 mm
  • Siniset palkit 2 mm.

Soveltuu useimpien säiliövalmistajien säiliöihin. Tarkista mitat. 

 

Toimitusaika: n. 4 viikkoa. 

 

 

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA