Maatalous

Maatalous

Aito ja alkuperäinen FARMEX® -farmarisäiliö

VARASTOINTIIN

 

Valitse paras. FARMEX® -farmarisäiliö on turvallinen ratkaisu polttoaineen varastointiin, se on suunniteltu kestämään vaativissa Suomen sääolosuhteissa. FARMEX® -säiliö on ammattilaisen vastuullinen valinta, mikä oikein huollettuna kestää vuosia ja turvaa sijoituksesi.

KESTÄVÄ PINTAKÄSITTELY

 

Teknodur Combi 3420 -kaksikomponenttipinnoituksen ansiosta FARMEX®-terässäiliömme ovat mekaaniselta ja UV-kestoltaan markkinoiden parhaimmistoa. Kiilto Clean -fosfatointipesulla taas saavutetaan ylivoimainen korroosionkesto.

KATTAVA VAKIOVARUSTELU

 

Kaikki FARMEX®-säiliöt toimitetaan kattavasti varusteltuna. Mukana on ylitäytönestin, metallinen Camlock-täyttökorkki (nokkavipuliitin), öljypinnan korkeuden mittari, FARMEX® -pumppuyhde sekä imuputki, jossa on takaiskuventtiili ja sihti.

MUISTA valuma-alLAS

 

Valuma-allas on yleinen ympäristövaatimus useilla alueilla, pohjavesialueilla se on pakollinen varuste. FARMEX valuma-allas on rakenteeltaan laadukas, säiliö on nostettavissa huoltoa varten pois altaasta. Säiliön alapuoli ja altaan sisäpuoli on myös maalattu. Pulttien reiät ovat siivekkeissä ja siten täysin altaan ulkopuolella. Valuma-allas ja siivekkeet -rakenne on hyvin pitkäikäinen ja varma ratkaisu, se poikkeaa merkittävästi kiinteästi hitsatuista tuplavaipallisista säiliöistä. 

 

 

 

 

Farmarisäiliöt ja ratkaisut

maatalouteen

 

Kestävät ja kattavasti vakiovarustellut FARMEX®-farmarisäiliöt saatavilla 1450 litrasta aina 10 000 litran tilavuuteen.

 

Polttoaine

 

  • alle 1000 l:n PROMEX®-säiliöt terästä ja polyeteeniä IBC- ja työmaakuljetukseen
  • 1450–10 000 l:n teräksiset ja polyeteeniset FARMEX®-säiliöt varastointiin

 

  • 1000–3000 l:n IBC-säiliöt terästä ja polyeteeniä

 

 

Tutustu Farmex-säiliöihin

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA