Yritys

Yritys

FamexSÄILIÖRATKAISUT

AMMATTILAISEN TARPEESEEN

 

Farmtools Oy on kehittyvä ja innovatiivinen säiliötalo, joka valmistaa ja myy ratkaisut nestemäisen energian säilytykseen, kuljetukseen ja varastointiin.

 

Farmtools tarjoaa asiantuntemustaan eri alojen ammattilaisille jo toisessa sukupolvessa. Olemme olleet maatalouden tukkukaupan arvostettu kumppani vuosikymmenten ajan. Säiliövalmistuksen historia Ylihärmän-tehtaillamme juontaa juurensa aina 50-luvulle saakka.

 

Missiomme on energian turvallinen varastointi, ja tarjoamme monipuoliset säiliöratkaisut. Tuotteita, tuotevalikoimaa sekä palveluja kehitetäänkin jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Uusimpiin innovaatioihimme kuuluu esimerkiksi FARMEX Cover™ -polttoöljysäiliösuoja.

 

 

Laatua ja tuotekehitystä 70 vuoden kokemuksella

 

Farmtools Oy on perheyritys, jonka perusti Pertti Ratia vuonna 1980. Jo muutaman vuoden päästä hän päätyi ostamaan ylihärmäläisen säiliövalmistaja Viiskone Oy:n liiketoiminnan, mukaan luettuna yrityksen 50-luvulla rakennetut valmistustilat. Siitä lähtien Farmtools on jatkanut pohjalaista ja ylihärmäläistä säiliövalmistuksen perinnettä perheyrityksen arvojen pohjalta. Alkuperäinen tehdasrakennus on edelleen käytössä ja täyttää jo 70 vuotta.

 

Peruskunnostuksen rautainen osaaja

 

Vuonna 1992 Farmtools lanseerasi ensimmäisenä Suomessa peruskunnostuspalvelun, joka on TUKES-ohjeistuksen mukaisesti laadittu, 10 kohdan tehdasmainen kunnostusohjelma vanhoille farmarisäiliöille. Aidossa ja alkuperäisessä peruskunnostuspalvelussa näkyy kunnostustyöstä hankittu 30 vuoden kokemus ja ammattitaito.

 

Peruskunnostus on nykyään nimeltään FARMEX PEUKKU™ –peruskunnostuspalvelu. Näinä aikoina peruskunnostuksen merkitys korostuu entisestään, onhan se ympäristömyönteinen ja vastuullinen ratkaisu polttoöljyn turvalliseen varastointiin.

 

2022

Peruskunnostus 30 vuotta ja Farmtools Ylihärmän tehtaat 70 vuotta
2020 Farmtoolsin perustamisesta 40 vuotta
2017 Metsäkonesäiliöiden valmistus alkaa
2015 ISO 9001:2015 Laatujärjestelmän sertifiointi
2012 Vientitoiminnan käynnistäminen
2011 Farmtools hyväksytään VAK-määräaikaistarkastusten laitokseksi
2010 Sukupolvenvaihdos: Johanna Ratia ja puoliso Mika Lind mukaan toimintaan
1998 Kuljetussäiliöiden valmistus urakointikäyttöön alkaa
1992 10 kohdan peruskunnostusohjelma käynnistetään
1987 Yhteistyö Maataloustukkukaupan kanssa syventyy
1984 Farmtools Oy ja Ylihärmän tehtaat yhdistyvät
1980 Pertti Ratia perustaa Farmtools Oy:n
1958 Polttoöljysäiliöiden valmistus maatalouskäyttöön alkaa
1952 Ylihärmän tehtaat perustetaan

 

 

 

 

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA