FARMEX PEUKKU™ -peruskunnostuspalvelu

FARMEX PEUKKU™ -peruskunnostuspalvelu

FARMEX PEUKKU™ -peruskunnostuspalvelu

tunnemme säiliöiden dna:n

 

Uusi elämä vanhalle farmarisäiliölle – murto-osalla uuden hinnasta! Huippusuosittu alkuperäinen FARMEX® 10 kohdan peruskunnostuspalveluohjelma vanhoille farmarisäiliöille on Farmtools Oy:n kehittämä. Peruskunnostus on paitsi kustannustehokas, myös ympäristömyönteinen tapa ehkäistä öljyvahinkoja ja varmistaa tilan turvallisuus. Kunnostamme kaikkien valmistajien farmarisäiliöitä.

 

Luota vain aitoon

Teemme työmme 30 vuoden kokemuksella. Näin takaamme laadukkaan ja turvallisen lopputuloksen. FARMEX PEUKKU™ on merkki alkuperäisestä, ammattitaidolla tehdystä peruskunnostuksesta.

 

Näin se tehdään:
KATSO KUVAT JA KUNNOSTUKSEN VAIHEET ›

 

 

 

Pyydä hinta-arvio

 

Lähetä kunnostettavan säiliösi tiedot sekä omat yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Lähetämme sinulle nopean hinta-arvion kunnostuksesta. Asennamme kunnostuksen yhteydessä myös haluamasi lisävarusteet, kuten camlock-täytön, ylitäytönestimen tai sähköpumpun. Huomioithan, että myös valuma-altaan asennus onnistuu vanhaan säiliöön kunnostuksen yhteydessä.      

 

Jos epäröit säiliön kunnostuskelpoisuutta, lähetä meille vanhasta säiliöstä halutessasi kuva (yksi kuva, jossa näkyy koko säiliö) ja pyrimme arvioimaan tilanteen sen perusteella.

*
*
Sähköposti *
*
Tarvitsen säiliölle kuljetuksen *

Pakolliset kentät * 
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA