Yritys

image_pdfimage_print

Farmtools on Suomen johtava farmarisäiliötalo tarjoten kattavat ratkaisut polttoöljyn turvalliseen varastointiin ja kuljetukseen. Säiliövalmistus on aloitettu Ylihärmässä jo vuonna 1954 Koneteollisuus nimellä. Farmtools on perustettu vuonna 1980.

FARMEX tuotteet ovat vuosikymmenten ajan palvelleet suomalaisia maatila-asiakkaitamme. Maanrakennus- ja tietyöurakoitsijat, turveurakoitsijat sekä metsäkoneurakoisijat ovat myös löytäneet kattavat palvelumme.

FARMEX® säiliöitä on saatavilla kattavasti laajan jälleenmyyntiverkostomme kautta, suurimmat maatalouskaupat ovat olleet yhteistyökumppaneitamme yrityksen perustamisesta lähtien. Myös FARMEX peruskunnostus on valtakunnallinen palvelu.

PROMEX® kuljetussäiliöt ja työmaasäiliöt ovat toimiva ratkaisu urakointiin, turvetyömaille sekä metsäkoneurakointiin.

Palveluihin kuuluvat uusien FARMEX® farmarisäiliöiden valmistus sekä vanhojen säiliöiden Peukku 10 -kohdan tehdasmainen peruskunnostusohjelma.  Teemme VAK-määräaikaistarkastuksia tieliikenteeseen hyväksytyille IBC polttoainesäiliöille. Farmtools tuotteita ovat myös AINO® –kiuastuotteet sekä useat muut tuotteet maatilojen, kiinteistöjen sekä yksityishenkilöiden käyttöön.

Päämääränämme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja olla Suomen paras sekä  laadukkain polttoöljysäiliötalo tarjoten aina alan parhaimmat ratkaisut ja uudet innovaatiot.

Farmtools Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti.  Olemme Öljy- ja Kaasuteknikka ry:n jäsenenä osa Öljy- ja Biopolttoainealan toimintaa.  Farmtools on myös Tukesin hyväksymä VAK-määräaikaistarkastusten laitos.

Farmtools Oy – QMS-sertifikaatti 2015

Katso video.