image_pdfimage_print

CEMO GmbH:n tuotteet täydentävät Farmtoolsin valikoimaa

image_pdfimage_print

banner cemo

Farmtools Oy ja CEMO Gmbh yhteistyöhön
LAAJEMMIN POLTTOAINESÄILIÖITÄ FARMTOOLSIN VALIKOIMISSA
CEMO polyeteenisäiliöt täydentävät tuotevalikoimaa

Eteläsaksalainen perheyritys CEMO GmbH on perustettu jo 60 luvulla. CEMO tuotteet ovat saavuttaneet vahvan aseman markkinoilla ja ne on suunniteltu monien asiakasryhmien tarpeisiin.

”CEMO tuotteet tunnetaan hyvin jo maataloudessa, mutta olemme hakeneet sopivaa kumppania tuomaan laajemmin tuotteitamme Suomen markkinoille. Työmaa- ja metsäurakointiasiakkaat tarvitsevat myös säiliöiden määräaikaistarkastuksia. Tämän vuoksi Farmtools valikoitui luontevasti yhteistyökumppaniksemme”, toteaa CEMO GmbH:n Suomen myynnistä vastaava myyntipäällikkö Maiju Laamanen.

Farmtoolsin valikoimiin CEMO:n tuotteet tuovat monipuolisuutta ja ratkaisuja myös AdBluen, bensiinin sekä muiden polttoaineiden varastointiin ja kuljetukseen. ”Yhteistyö CEMO GmbH:n kanssa tuo asiakkaillemme tarjolle laajemman valikoiman, ne soveltuvat hyvin osaamiseemme ja täydentävät asiantuntemustamme”, toteaa Farmtools Oy:n toimitusjohtaja Johanna Ratia. Uudet tuotteet on suunnattu metsäurakoinnin sekä työmaaurakoinnin ammattilaisten käyttöön. Uusia tuotteita tutkitaan ja valikoidaan jatkuvasti ammattilaisasiakkaiden tarpeita ajatellen. Tavoitteena myös on, että valikoimiin tulevia tuotteita ei ole kovin laajasti entuudestaan Suomessa esillä.

Ensimmäisinä tuotteina Farmtools valikoimiin tulevat DT-Mobile PRO PE 980 Basic ja DT-Mobile PRO PE 980 Premium. Lisäksi pienempiä trolley –tyyppisiä säiliöitä kuten Ad Blue 60 l Trolley, Bensiinille 95 l trolley ja Dieselille 190 l trolley. DT-Mobil PRO PE 980 tuotteiden etuna on, että niiden tilavuuden perusteella ei tarvita kuljettajalle ADR lupaa. Kaikki yhteet ovat kannen alla suojassa, tuotteella on kompakti koko. Sisäsäiliö on polyeteeniä ja ulkokuori terästä.

vasenoikea

 

logo_cemo

DT-Mobile PRO PE 980 Basic

Tekniset tiedot:

Säiliö                                   Polyeteeni, ulkokuori metalli.

Tilavuus                               980l

Varusteet                             4 m polttoaineletku DN 25, (Basic malli ilman letkukelaa, mittaria ja suodatinta) automaattipistooli, sähköpumppu Bipump 12 V, 500 W, noin 85 l/min.

Mitat                                   130 cm pituus, 115 cm leveys, 130 cm .  Paino 365 kg.

Hinta                                   Kampanjahinta 2390€ alv 0.

 

DT-Mobile PRO PE 980 Premium

Tekniset tiedot:

Säiliö                                   Polyeteeni, ulkokuori metalli.

Tilavuus                               980l

Varusteet                             Letkukela, missä 8 m polttoaineletku DN 25, K33 läpivirtausmittari, suodatin ja vedenerotin, automaattipistooli, sähköpumppu Bipump 12 V, 500 W, noin 85 l/min.

Mitat                                   130 cm pituus, 115 cm leveys, 130 cm .  Paino 385 kg.

 

Myynti                                Farmtools Oy, 62375 Ylihärmä, info@farmtools.fi, p 06-484 6330

 

 

Lisätietoja:  Toimitusjohtaja Johanna Ratia, Farmtools Oy, 62375 Ylihärmä p. 040 535 5300, johanna.ratia@farmtools.fi, www.farmtools.fi.

farmtools logo

Mitä uutta säiliövalikoimassa?

image_pdfimage_print

Blogi farmtools.fi: Valikoima- ja tuoteuutuuksia – mitä uutta säiliövalikoimassa?  

Uudelle vuodelle on lähdetty mukavissa merkeissä. Olemme uudistaneet FARMEX farmarisäiliövalikoiman myös PROMEX kuljetussäiliöiden värisävyä on tummennettu.  Lue myös 10-syytä miksi FARMEX farmarisäiliö on parempi valinta!

FARMEX farmarisäiliöiden vuoden 2019 uudet mallit!

Farmarisäiliöissä vakiomallistomme on: 1450 l, 2200 l, 3200 l, 5200 l, 8200 l sekä 10 000l säiliöt. Kaikkia vakiomalliston säiliökokoja saat valuma-altaallisena tai ilman allasta.

Kattavat vakiovarusteet ovat camlock –täyttö, ylitäytön estin, öljypinnan mittari, tarkastusluukku, nostokorvat sekä tyhjennysproppu. Myös FARMEX pumppuyhde on aina vakiona, se soveltuu sähköpumpulle tai käsipumpulle, sisältäen imuputken, takaiskuventtiilin ja sihdin.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että esimerkiksi 1350l, 1600l sekä 6200l kokoiset säiliöt ovat jääneet pois valikoimistamme. Päivitämme lisätietoja ja kuvia nettisivuillemme www.farmtools.fi mahdollisimman pian.

FARMEX säiliö ja musta pumppukaappi

PROMEX kuljetussäiliöissä uusi väri 

Muutimme toisen vakiovärimme sävyä paljon tummemmaksi, harmaan sävy on nyt RAL 7016.

Asiakaspalautteen mukaisesti tuo tummempi harmaa on säiliössä mieluisampi ja näyttävämpi. Kaikki PROMEX -malliston kuljetussäiliötuotteet toimitetaan tällä uudella tummemmalla harmaalla, kuvassa IBC Forest.

PROMEX Forest IBC - uusi väri RAL 7016Tuttu sininen säilyy FARMEX farmarisäiliöiden pääsävynä. Kunnostettujen säiliöiden tilauksen yhteydessä voit kuitenkin aina valita haluatko säiliösi maalattavan sininsenä RAL 5017 vai tällä uudella tummalla harmaalla.

Tiesithän, että käytämme kaikissa säiliötuotteissamme laadukasta Teknodur Combi polyuretaanimaalia, jolloin mm. maalin mekaaninen kesto ja UV –kesto on merkittävästi parempi. Korroosion kestävyyttä on parannettu Kiilto Clean fosfatointipesulla. Fosfatointi jättää teräksen pintaan ohuen, korroosiota hidastavan ja maalin tartuntaa parantavan rautafosfaattikerroksen.