Palvelemme poikkeusaikana

image_pdfimage_print

Säiliötuotteemme valmistetaan Suomessa ja valmistuksemme sijaitsee merkittävän COVID-19 epidemia-alueen ulkopuolella. Kuitenkin vaikutukset maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa näkyvät myös meillä.

Vaikutukset säiliötoimituksiin eivät ole merkittävät tällä hetkellä, käyttämiemme materiaalien ja lisävarusteiden saatavuus ei kuitenkaan ole normaalilla tasolla. Olemme seuranneet tilannetta tarkasti ja pystyneet varautumaan kohtalaisen hyvin, siksi tällä hetkellä pystymme palvelemaan asiakkaitamme edelleen. Tiettyjen lisävarusteiden, kuten sähköpumppujen saatavuuteen on ennakoitavissa toimituskatkoksia. Säiliötoimituksissa on normaalia pidemmät toimitusajat. Tiukentuneilla liikkumisrajoituksilla ei ole vaikutusta säiliötoimituksiin.

Pyydämme hyvää yhteistyötä asioidessanne säiliötehtaalla. Teemme parhaamme ehkäistäksemme viruksen leviämistä sekä kaikella tavalla huolehtimaan, että henkilöstömme pysyy terveenä. Olet lämpimästi tervetullut säiliötehtaalle ja voit asioida kanssamme edelleen turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme puhelimitse 06 – 484 6330 tai info@farmtools.fi. Säiliönoudot parhaiten arkisin klo 8-14 välisenä aikana.

Kiitos hyvästä yhteistyöstä,

kiitäen säiliötehtaan väki